FÖNSTERPUTSNING STOCKHOLM

 

Är det dags för en 2-sidors eller 4-sidors fönsterputsning?

Våra fönsterputsare är snabba, effektiva och professionella. Vi har med oss egna verktyg och rengöringsmedel för bästa resultat och era fönster, efter fönsterputsning, blir skinande rena.

Vi torkar även av fönsterbleck och karmar så det, efter att fönsterputsningen är avslutad, blir ett rent och fint helhetsintryck.
Vi är vana vid alla tänkbara arbetsförhållanden. Vi har lång erfarenhet av fönsterputsningen både privat och offentligt. Vi jobbar per timma och vår erfarenhet av arbete med fönsterputsningen är att ingen kund är den andra lik så vi omhändertar alltid alla kunder individuellt.

 

Inför fönsterputsningen:

För att göra fönsterputsningen snabbare och effektivare kan ni välja att själva plocka bort blommor, växter och föremål från fönsterbänken samt gardiner som eventuellt försvårar fönsterputsningen eller öppnande av fönster. Eller så gör vi det utan besvär åt er!

Vi har med oss egna skrapor och material för fönsterputsningen - ni behöver bara se till att det finns tillgång till vatten.

 

Vad vi behöver veta när ni gör er bokning:

  • Hur många fönster har ni? Räkna per ruta.
  • Hur stora är fönsterna ungefär?
  • Är det spröjs på era fönster? Fast eller avtagbar?
  • Behövs 2- eller 4-sidig puts?
  • Behöver man stege för att nå vissa fönster? Kan ni då hålla med stege?
  • Har ni erfarenhet av hur många timmar det tagit att putsa fönsterna förut?

Finns det avvikelser. Tex fönsterna är "fastmålade" eller av väldigt gammal och dålig kvalitet så ordnar vi det också men vi diskuterar risker, ansvar och säkerhet först innan vi utför uppdraget.

 

Vi arbetar med fönsterputsning inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.