Taket är en av de viktigaste delarna av ett hus eller en lägenhet. Det måste kunna stå ut med diverse påfrestningar från vädret och samtidigt måste det även se bra ut. Att lägga ett bra tak är därför inte enkelt och kräver väldigt mycket kunskap, erfarenhet och givetvis även bra material.

Dessa tre mycket viktiga punkter är vad som gör våra takläggare speciella. Vi väljer endast ut de som har mycket erfarenhet, nöjda kunder, specialiserad utbildning och stort fokus på korrekt material och arbetssätt. Vi ser dessutom till så att våra takläggare även agerar miljömedvetet vid projektets utförande och väljer ekologiskt hållbara alternativ.

Tjänsterna vi erbjuder är bland annat takläggning, takomläggning, takmålning, takbesiktning, snöskottning mm. Vi utför allt som kan göra ert tak finare och säkrare.

Våra takläggningstjänster omfattar både befintliga tak och nybyggda objekt utan något tak. Våra takexperter arbetar med takläggning på alla sorters hus och utför arbetet både för privatpersoner och företag/föreningar.

Vi kontrollerar själva att kunderna är nöjda med arbetet som våra takproffs utför och om det skulle vara några som helst klagomål eller funderingar, så löser vi det så snabbt vi kan och ser över valet av takspecialist. På ett sådant sätt har vi fått takläggare som vi har mycket stort förtroende för och som redan är beprövade många gånger.