Vi arbetar endast med några få utvalda företag, som bara har högkvalitativa tjänster och nöjda kunder. I fall något arbete utförs sämre än önskat och kunden är missnöjd, så ersätter vi det företaget som utförde arbetet med ett annat. Detta gör vi eftersom vårt största intresse är att erbjuda utmärkta tjänster för våra kunder och att alla ska vara nöjda. Utan några undantag.

SNÖSKOTTNING STOCKHOLM

Under de mörka vintermånaderan är det ett evigt arbete att hålla gångar och uppfarter is- och snöfria. Det är ett fysiskt tungt arbete som inte alla klarar själva. Känner du att du behöver avlastning så är du alltid välkommen att ringa oss!

Vi utför snöskottning, marksnöskottning, halkbekämpning och takskottning. Vid takskottningen gör vi först en riskbedömning.

 

Snöskottningen kan utföras regelbundet eller vid ensataka tillfällen beroende på hur ofta du känner att du behöver hjälp med snöskottningen.

Snöskottning som utförs i nära anslutning till bostaden medför rätt till 50 % skattereduktion. T.ex. snöskottning av tak och altan samt snöskottning av gårdsplan och uppfart på egen tomt eller uppfart.

 

Hos Stockholms Hus & Trädgårdsservice får du en personlig snöskottare som alltid finns tillhands när du behöver hjälp med snöskottningen. Vi rycker ut dygnet runt; på dagar, kvällar och nätter både vardagar och helger för att hjälpa dig med snöskottningen.

Du kan nå vår snöskottare direkt på telefonnummer: 0723 69 44 45

 

 

Vi arbetar med Snöskottning inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Helene N
Bra servicenivå, pålitlig leverans, enkla att ha att göra med”  Trädgårdsarbete i Stockholm

Niklas L
Mycket nöjda med allt, framförallt med Omid som är extremt proffsig.” Trädgårsdservice Stockholm

Swen L
Tjänsten gällde trädgårdsarbete på gravt misskött, 1300 kvm stor, äldre villatomt - borttagning av onödiga träd och växter, beskärning/trimning, ogräsrensning, städning och uppfräschning av tomten samt borttransport av trädgårdsavfall. Resultatet blev långt över förväntan. Vid planeringen av arbetet kände vi direkt förtroende - kompetens, lyhördhet och pålitlighet. Vi är mycket imponerade över hur arbetet sedan genomfördes - snabbt, smidigt och effektivt. Sammanfattningsvis en mycket prisvärd tjänst. Vi kommer med all säkerhet att utnyttja företagets tjänster flera gånger.” Trädgårdsarbete och markarbete Stockholm

John E
Vårstädning av trädgård. Snabb återkoppling med platsbesök innan offerten lämnades. Trevlig och kunnig personal. Utförandet blev precis som vi önskade. Grannarna berättade att arbetet utfört otroligt effektivt. Vi kommer definitivt beställa tjänsten fler gånger av
Stockholms hus & trädgårdsservice.” Trädgårdsarbete och vårstädning Stockholm