Vi arbetar endast med några få utvalda företag, som bara har högkvalitativa tjänster och nöjda kunder. I fall något arbete utförs sämre än önskat och kunden är missnöjd, så ersätter vi det företaget som utförde arbetet med ett annat. Detta gör vi eftersom vårt största intresse är att erbjuda utmärkta tjänster för våra kunder och att alla ska vara nöjda. Utan några undantag.

TRÄDGÅRDSARBETE STOCKHOLM

En välskött trädgård bidrar till ökad trivsel och ger ett bra intryck hos besökare och de förbipasserande. Det sägs också att en vacker trädgård höjer husets värde. Men trädgårdsarbete kan vara tidskrävande och svårt att hinna med.

Gräsklippning, häckklippning, krattning, ogräsrensning, snöskottning, trädfällning... ja listan kan göras lång.

 Låt oss hjälpa dig med din trädgårdsskötsel så att du får en trädgård som alltid är i topptrim! Vi kan utföra trädgårdstjänster regelbundet, eller vid enstaka tillfällen. Du väljer själv, och ingenting är bindande! Våra trädgårdsmästare är utbildade hortonomer och är mycket omtyckta bland våra nuvarande kunder för deras professionella kunnande och effektiva arbete med trädgårdstjänster. Våra trädgårdsmästare har alltid med sig egna arbetsredskap.

Vi utför trädgårdsarbeten runt om i hela Stockholm, från Södertälje ut till Vallentuna.

 

Våra trädgårdstjänster:

 • Häcktrimning
 • Lövkrattning
 • Klippning av rosor
 • Ogräsrensning
 • Trädfällning
 • Beskärning
 • Snöskottning
 • Markarbeten
 • Gödning
 • Gräsklippning
 • Taktvätt
 • Altantvätt och inoljning

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din trädgårdsskötsel.

 

Prislista på trädgårdsarbete Stockholm.

 

Som privatperson har du rätt till 50 % skattelättnad på hela arbetskostnaden på ett flertal trädgårdstjänster.

Mer om skattereduktion kan du läsa HÄR

 

 

Vi arbetar med Tdgårdstjänster inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Helene N
Bra servicenivå, pålitlig leverans, enkla att ha att göra med”  Trädgårdsarbete i Stockholm

Niklas L
Mycket nöjda med allt, framförallt med Omid som är extremt proffsig.” Trädgårsdservice Stockholm

Swen L
Tjänsten gällde trädgårdsarbete på gravt misskött, 1300 kvm stor, äldre villatomt - borttagning av onödiga träd och växter, beskärning/trimning, ogräsrensning, städning och uppfräschning av tomten samt borttransport av trädgårdsavfall. Resultatet blev långt över förväntan. Vid planeringen av arbetet kände vi direkt förtroende - kompetens, lyhördhet och pålitlighet. Vi är mycket imponerade över hur arbetet sedan genomfördes - snabbt, smidigt och effektivt. Sammanfattningsvis en mycket prisvärd tjänst. Vi kommer med all säkerhet att utnyttja företagets tjänster flera gånger.” Trädgårdsarbete och markarbete Stockholm

John E
Vårstädning av trädgård. Snabb återkoppling med platsbesök innan offerten lämnades. Trevlig och kunnig personal. Utförandet blev precis som vi önskade. Grannarna berättade att arbetet utfört otroligt effektivt. Vi kommer definitivt beställa tjänsten fler gånger av
Stockholms hus & trädgårdsservice.” Trädgårdsarbete och vårstädning Stockholm