Vi arbetar endast med några få utvalda företag, som bara har högkvalitativa tjänster och nöjda kunder. I fall något arbete utförs sämre än önskat och kunden är missnöjd, så ersätter vi det företaget som utförde arbetet med ett annat. Detta gör vi eftersom vårt största intresse är att erbjuda utmärkta tjänster för våra kunder och att alla ska vara nöjda. Utan några undantag.

SKÖTSEL & UNDERHÅLL STOCKHOLM

Behöver du hjälp med att kratta löv, trimma häcken eller rensa ogräs? Då har du kommit helt rätt! 

Vi hjälper dig gärna med att underhålla din trädgård så att den alltid är i topptrim. Det kan gälla trädgårdstjänster som lövkrattning under hösten, snöskottning under vintern, klippning av rosor och buskar och klippning av gräsmattan med jämna mellanrum, gödning, eller engångsarbeten som trädfällning och trädbeskärning.

 

Du bestämmer hur du önskar att trädgårdstjänsterna ska skötas. Ni bestämmer vad som skall göras och hur ofta det skall göras- helt utan bindningstider!

Har du inte tillgång till bil och släp eller har du helt enkelt inte tid att kånka och köra till soptippen? Vi kan hjälpa dig med bärhjälp och transport från punkt A till B efter dina önskemål.

Anlitar ni oss för skötsel och underhåll av er trädgård så har du som privatperson rätt till skattelättnad på 50 % av hela arbetskostnaden.

 

Kontakta oss idag för mer information om våra trädgårdstjänster och kostnadsförslag.

 

Vi arbetar med städning inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Helene N
Bra servicenivå, pålitlig leverans, enkla att ha att göra med”  Trädgårdsarbete i Stockholm

Niklas L
Mycket nöjda med allt, framförallt med Omid som är extremt proffsig.” Trädgårsdservice Stockholm

Swen L
Tjänsten gällde trädgårdsarbete på gravt misskött, 1300 kvm stor, äldre villatomt - borttagning av onödiga träd och växter, beskärning/trimning, ogräsrensning, städning och uppfräschning av tomten samt borttransport av trädgårdsavfall. Resultatet blev långt över förväntan. Vid planeringen av arbetet kände vi direkt förtroende - kompetens, lyhördhet och pålitlighet. Vi är mycket imponerade över hur arbetet sedan genomfördes - snabbt, smidigt och effektivt. Sammanfattningsvis en mycket prisvärd tjänst. Vi kommer med all säkerhet att utnyttja företagets tjänster flera gånger.” Trädgårdsarbete och markarbete Stockholm

John E
Vårstädning av trädgård. Snabb återkoppling med platsbesök innan offerten lämnades. Trevlig och kunnig personal. Utförandet blev precis som vi önskade. Grannarna berättade att arbetet utfört otroligt effektivt. Vi kommer definitivt beställa tjänsten fler gånger av
Stockholms hus & trädgårdsservice.” Trädgårdsarbete och vårstädning Stockholm