Vi arbetar endast med några få utvalda företag, som bara har högkvalitativa tjänster och nöjda kunder. I fall något arbete utförs sämre än önskat och kunden är missnöjd, så ersätter vi det företaget som utförde arbetet med ett annat. Detta gör vi eftersom vårt största intresse är att erbjuda utmärkta tjänster för våra kunder och att alla ska vara nöjda. Utan några undantag.

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att få hjälp med trädgårdsarbetet eller snöskottningen? Då har du kommit helt rätt!

 

Fyll i intresseformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. (Observera att ingenting bokas in förrän vi talat i telefon och tillsammans kommit fram till vad du önskar ha hjälp med och när).

 

Tänk på att ange följande information i intresseformuläret:

  • Vilken typ av trädgårdstjänst är du intresserad av? (Tex trädfällning, ogräsrensning, gräsklippning, snöskottning eller annat).
  • När önskar du få trädgårdstjänsten utförd?

 

INTRESSEANMÄLAN

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Helene N
Bra servicenivå, pålitlig leverans, enkla att ha att göra med”  Trädgårdsarbete i Stockholm

Niklas L
Mycket nöjda med allt, framförallt med Omid som är extremt proffsig.” Trädgårsdservice Stockholm

Swen L
Tjänsten gällde trädgårdsarbete på gravt misskött, 1300 kvm stor, äldre villatomt - borttagning av onödiga träd och växter, beskärning/trimning, ogräsrensning, städning och uppfräschning av tomten samt borttransport av trädgårdsavfall. Resultatet blev långt över förväntan. Vid planeringen av arbetet kände vi direkt förtroende - kompetens, lyhördhet och pålitlighet. Vi är mycket imponerade över hur arbetet sedan genomfördes - snabbt, smidigt och effektivt. Sammanfattningsvis en mycket prisvärd tjänst. Vi kommer med all säkerhet att utnyttja företagets tjänster flera gånger.” Trädgårdsarbete och markarbete Stockholm

John E
Vårstädning av trädgård. Snabb återkoppling med platsbesök innan offerten lämnades. Trevlig och kunnig personal. Utförandet blev precis som vi önskade. Grannarna berättade att arbetet utfört otroligt effektivt. Vi kommer definitivt beställa tjänsten fler gånger av
Stockholms hus & trädgårdsservice.” Trädgårdsarbete och vårstädning Stockholm