Vi arbetar endast med några få utvalda företag, som bara har högkvalitativa tjänster och nöjda kunder. I fall något arbete utförs sämre än önskat och kunden är missnöjd, så ersätter vi det företaget som utförde arbetet med ett annat. Detta gör vi eftersom vårt största intresse är att erbjuda utmärkta tjänster för våra kunder och att alla ska vara nöjda. Utan några undantag.

ENGÅNGSUPPDRAG STOCKHOLM

Vi utför olika typer av engångsstädningar: hemstädning, flyttstädning och storstädning.

Har du planerat en fest till helgen men har inte tid att städa? Eller om du av någon annan anledning inte hinner med städningen, eller vill lägga din tid på roligare saker - ring oss så kommer vi ut och tar hand om det åt dig! Vi vill förenkla din vardag och vi gör det utan invecklade kontrakt, bindningstider och onödiga avgifter. Vi vill ge dig den bästa servicen och vi är flexibla och alltid nåbara! Vårt jobb är att se till att det är rent och snyggt hemma hos dig och att det är gjort till din fulla belåtenhet. Resultatet skall kännas och synas.


Hemstädning Stockholm.


När du bokar in en hemstädning för ett enstaka tillfälle skrivs det in i vårt schema, en avtalad tid som vi tillsammans kommit överens om. Därefter skickar vi ut en bokningsbekräftelse och ett informationsblad till dig där du kan läsa om all information som rör städningen. Allt ifrån vilka städmoment som ingår till hur nyckelrutiner sköts. Det är ytterst viktigt för oss att du känner dig trygg med din städerska, därför väljer vi vår personal med omsorg och låter våra anställda genomgå en internutbildning i teori och praktik. Alla personal har tystnadsplikt.
Hur omfattande städningen ska vara och vad som ska ingå bestämmer du själv, dock minimum tre timmar per uppdrag.
Avbokning ska göras senast 2 arbetsdagar innan förbestämt städdatum till vår kundtjänst via telefon/telesvar 08-504 00 355, e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om ni försummat att avboka ett städtillfälle i god tid debiterar vi er för motsvarande 2 arbetstimmar.

Flyttstädning Stockholm.


Ska du flytta? Låt oss ta hand om flyttstädningen så du kan använda din energi till ditt nya boende! Vi vill att du ska slippa ägna tid åt din gamla bostad när flyttlasset väl gått. Vi utför flyttstädningar i hela Stockholm, från Södertälje ut mot Vallentuna.
Boka flyttstädningen idag:

• Du slipper stressa för att hinna städa själv och du får mer tid att lägga på ditt nya hem.
• Vi har flera års erfarenhet och rutiner för alla slags villor, radhus och lägenheter.
• Det är enkelt och smidigt att boka in en tid!
• Tjänsten är berättigad till 50 % skatteavdrag och vi tar hand om pappersarbetet till SKV.

Vår garanti
Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar. Vår garanti gäller 5 dagar efter utförd städning och vi kommer ut och korrigerar direkt om något inte skulle vara till full belåtenhet. Hänvisa de nya bostadsinnehavarna att vända sig direkt till oss om vi, mot förmodan, missat något moment i städningen.
Vi har fullständig ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar Stockholm och du kan alltid nå oss på telefon.
Inför din flyttstädning
Inför din flyttstädning måste att bostaden vara tomt och alla skåp, garderober och kyl och frys är urplockade, avfrostade och avstängda. El och vatten måste finnas tillgängligt.
Bra för oss att veta inför en beställning:
• Hur många kvadratmeter totalt?
• Vad för typ av bostad är det?
• Byggnadsår/renoveringsår?
• Hur många våningar?
• Hur många rum/badrum etc.
• Har tobaksrökning förekommit?
• Är det smutsigt eller väl underhållet?


Storstädning Stockholm.


En storstädning är ett mellanting mellan vanlig hemstädning och flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plats men vi gör även rent på de svåråtkomliga ställena och gör moment som normalt inte inkluderas i den vanliga veckostädningen. Normalt behövs storstädning utföras 1 till 2 gånger per år, eller tex. efter renovering som nyligen utförts i hem eller lokal.
Det märks i hela rummet när noggrann städning har utförts. Damm som har samlats under lång tid på svåråtkomliga ytor tenderar att virvla runt i rummet och omöjliggör till sist att vanlig städning blir ordentligt gjort. För allergiker är en ren inomhusmiljö livsviktig.
Vid en storstädning brukar man tex. rengöra dörrkarmar, trösklar, fönsterkarmar, armaturer och väggar mm. I badrummet allt från kakelfogar till under badkar och i kök storstädar man skåp, spis, kyl och frys. Vi gör både hem och lokaler fräscha genom att avlägsna allt smuts och damm från samtliga svåråtkomliga ytor som ni har.
En normal storstädning brukar ofta innebära att vi skickar 2 städerskor och en fönsterputsare över en heldag. Totalt kan det ligga på runt 24 timmar arbetstid. Allt beroende på hur stor yta och hur omfattande arbetet är. Ni får välja själva om ni vill stå för städmaterial eller om vi på Marina Rent & Fint ska det. En transportavgift motsvarande två arbetstimmar tillkommer när vi har med oss all utrustning. Vi rekommenderar det för större projekt då man ofta behöver fler än en uppsättning av hinkar, trasor och rengöringsmedel.

Bra information att ge oss när ni gör en beställning:
Vilken typ av lokal/bostad är det? Villa eller lägenhet?
Hur många kvadratmeter är det som ska städas?
Hur många rum?
Hur många badrum?
Byggnadsår? Nyrenoverat?
Hur väl underhållet är det?
Ska väggar eller tak tvättas?
Ska golv bonas?
Ska insidor av skåp torkas ur?
Behöver ni fönsterputs?

 

Vi arbetar med städning inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

städning priser

 

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Peter E
Bemötandet var trevligt engagerat och korrekt Över förväntan Jättebra städning/servicenivå Prisvärt Perfekt arbete” Hemstädning och fönsterputsning Stockholm

Veronica S
Lätt att få kontakt med både på telefon och via mail. Alltid tillmötesgående och trevliga. Har haft samma städerska i flera år och är nöjd.” Hemstädning Stockholm

Carina L
Jag får bra service via telefon när jag behöver och städningen sköts utmärkt!” Hemstädning Stockholm

Maria U
Är nöjd med den hjälp vi har med städning och tycker jag fått ett trevligt och bra bemötande vid kontakt med kundtjänst.” Hemstädning Stockholm

Doris L
Vi är jättenöjd med Lena. Hon är så trevlig och kunnig. Henne vill vi behålla.” Kontorsstädning och trappstädning i Stockholm / Älvsjö

Margareta R
Vi har fått trädgårdshjälp och målning av grund. Väldigt trevligt bemötande. Har nu också städhjälp från företaget.” Hemstädning Stockholm

Tobias S
Toppklass! Jättebra service till ok priser, både gällande trädgårds- och städtjänster” Storstädning Stockholm

Thomas K
Ett punktligt städföretag. Har använt dem i ca 2 år och det har aldrig blivit fel. De kommer när de ska och kommer inte när de inte ska. Det är alltid samma person som städar, vilket är bra när allt fungerar som tänkt. Själva städresultatet är helt OK.” Hemstädning Stockholm

Provstädning