Vi arbetar endast med några få utvalda företag, som bara har högkvalitativa tjänster och nöjda kunder. I fall något arbete utförs sämre än önskat och kunden är missnöjd, så ersätter vi det företaget som utförde arbetet med ett annat. Detta gör vi eftersom vårt största intresse är att erbjuda utmärkta tjänster för våra kunder och att alla ska vara nöjda. Utan några undantag.

FÅ ETT NYTT HEM MED SMÅ ÅTGÄRDER INFÖR VÅREN

Just nu är Stockholm täckt av snö och våren känns långt borta. Men våren kommer snabbare än man tror. Snart är Mars månad här och då är det dags att börja tänka på förberedelser inför våren. Här kommer lite tips från oss vad du kan göra för att hemmet ska kännas som nytt igen!

En rejäl vårstädning: En storstädning hemma gör att allt känns som nytt, skinande blankt och i nte ett dammkorn någonstans. En bra grund för att börja skapa ett vårfräscht hem! Fönsterputs: Fönsterna har fått utstå mycket under vintern- kyla, regn, hårda vindar och snö. Men det är först när solen tittar fram under våren som man faktiskt ser hur smutsiga de har blivit.

Fasadtvätt: Solen och miljön runt omkring huset sliter mer än man kan tro på trä och färg. Regelbundet underhåll i form av fasadtvätt förlänger tiden innan renovering eller behov av ommålning. En fasadtvätt gör att huset ser nytt och fräscht ut då man får bort alger och mossa som bildats. Alger äter nämligen av trät. Man kan även impregnera huset med exempelvis "Grön-Fri"- ett miljövänligt medel som förebygger påväxt i upp till fyra år. Om färgen redan nu flagnar bör man även slipa och måla om husfasaden. En bra investering om man vill ha ett fint hus!

Taktvätt: Att tvätta taket och få bort mossa och annat skräp som samlats under hösten och vintern ger helhetsintrycket av huset ett rejält lyft! Även taket kan impregneras för att f örebygga kommande påväxt. Andra saker du kan göra är att rensa i garderober, skåp och förråd. Det känns alltid skönt att slänga gammalt skräp och få i ordning i dessa typer av utrymmen. Sortera dina saker genom att använda små lådor och korgar där du lägger småsaker som annars ligger och skräpar lite här och var. För att få en ny fräsch känsla hemma kan du även möblera om och byta gardiner och soffkuddar. Små åtgärder som gör mycket i hemmet!

städning priser